GeneralMèdiaSeguretat

Entrada a l’aigua

Ja he insistit vàries vegades en lo important d’una bona formació, sobretot des de la base, i un factor important, a on poden haver-hi accidents greus és el moment de l’entrada a l’aigua, sobretot si es fa des de una barca; aquí tenim dues opcions, o bé caure d’esquena des de la borda o bé fer lo que es diu un pas de gegant, que ve a ser com sortir caminant de la barca i caure a l’aigua com es demostra d’una forma perfecte al següent video.

Doncs bé, el següent videos és per veure el que NO s’ha de fer per entrar a l’aigua; veureu casos greus com  la que es treu les ulleres res més sortir a superfície, el que al caure va cap enrere i es situa sota el vaixell, …

Sincerament, les accions de la persona que els empenta des de el vaixell és ben curiosa…

Una altra cosa és que un controli, amb MOLTES immersions a l’esquena i pugui fer “animalades” com aquesta, lo que s’anomena entrades de James Bond

Comentaris?