General

Visita Saló immersió Cornellà 2016

Aquest any hi he pogut anar, tot cal dir, amb un mal de cap de cavall que ha fet que no pogués gaudir del tot del saló, però ha anat força be.

Salo2016Aquest any crec que ha destacat el fet de protecció, conservació i conscienciació sobre el fons marí, doncs a part dels grans de Sea Shepherd, hi he trobat altres projectes com Nakawe, equilibrio marino o Alianza tiburones Canarias, entre altres, a on es veu que cada cop la gent està més procupada per al conservació del fons marí… m’agrada!

Aquest any he pogut gaudir dels fabricants i empreses importants com Cressi, Mares o DAN, retrobant-me amb el gran Ramon Verdaguer, tot i que no hem pogut parlar gaire, al menys anem fent les coses mica en mica.

Per la resta, el saló era més ampli que les anteriors edicions, al menys m’ho ha semblat i hi he vist força afluència de gent, cosa que m’alegra.

Fins la propera edició!!